24.1.17

Kyllästyttävätkö värikkäät kaupan pesuainepakkaukset? Tuunaa omasi!

Valmistajat haluavat, että heidän tuotteensa erottuvat kaupan hyllystä, joten pakkauksista pyritään tekemään houkuttelevan värisiä ja näkyviä. Usein lopputulos on melko räväkkä. Jos haluat kotiisi toisenlaista, rauhallisempaa ilmettä, tuunaa pesuainepullosi. Joistakin pumppupulloista on helppo irrottaa tuotteen omat etiketit ja tilalle voi kiinnittää vaikkapa tällaisen liitutaulutarran. Hyvälaatuisen pumppupullon voi sitten täyttää aina uudelleen mieleisellään pesuaineella. Keskellä olevassa purkissa oli ennen keksejä. Se sai päälleen ompelemani kankaan sydänkoristeineen ja nyt purkissa on milloin mitäkin pikkutavaraa, kuten saippuioita tai pyykkipoikia.


Tekstit on kirjoitettu Folian Kreide-Marker -liitutaulutusseilla.


Suuriin pumppupulloihin laitetut shampoo ja saippua eivät lopu aivan heti ja perheen pienimmäinenkin osaa lukea, mitä pullossa on.






Vanhanaikaiseen apteekin tyyliin tehdyt pesuainepullot ilahduttavat käyttäjää. Tällaiset pullot sopivat etenkin mökillemme, joka on yli sataviisitoistavuotias vanha tila. Nämä Pause-tuotteet on hankittu Haaparannalta Ruotsista, josta niitä ei valitettavasti enää saa. Myös hiustenhoitotuotteita ja siivousaineita löytyy yllättävän edullisesti erilaisissa persoonallisissa pakkauksissa, kunhan huomaa kurkistaa esimerkiksi ekologisten pesuaineiden hyllyyn suuressa marketissa.


 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti