23.1.15

Rauhoittavia, rakkaita ja höttöisiä mukeja

Meillä mukeista juodaan - ne eivät ole keräilyesineitä, vaikka keräilijä olenkin. Tottakai innostun joskus keräilemään jotakin mukisarjaa, mutta en vitriinin täytteeksi, vaan käyttöön. Astiat on tarkoitettu käytettäviksi. Samalla logiikalla tosin minun täytyisi antaa koko nukkekokoelmani oitis tyttäreni leikkeihin...

Onnea ja unelmia -muki on lempimukini, vaikka enkeleillä ei ole minulle mitään erityistä merkitystä. Tätä mukia käyttäessä on helppo olla hyvällä tuulella: pullukat pikkuenkelit hymyilevät valloittavasti ja mukeissa on minulle mieluisia pastellivärejä - ja hyvin höttöinen tunnelma. Pidän erityisesti mukeista, joiden sisäpinnalla tapahtuu jotain eli siellä on joko väriä tai kuvioita. Tässä mukissa sisäpinnalta löytyy sydän. Muki on myös riittävän iso, mutta silti kevyt. Onnea ja unelmia -muki on seinäjokelaisen Enkelin Eväspussin tuote.

Onnea ja unelmia- muki, Enkelin Eväspussi.



Enkelin Eväspussin Äiti-mukin sain lahjaksi perheeltäni, kiitos! Mukin sisäpinnalla lentelee pieni enkeli.

Äiti-muki, Enkelin Eväspussi.




Kun Prisma alkoi myydä omia House-merkkisiä tuotteitaan, ajattelin, että sellaista tarvetta ei tule, että minun täytyisi House-merkkinen tuote hankkia. Kotona on jo vähän kaikkea ja pitää yrittää suosia suomalaista. Mutta niinpä vain nämä värikkäät terävillä teksteillä varustetut mukit tulivat meille, ja kenties myös jotakin H-käyttötavaraa on joskus ostettu. Jotakin laadusta kertoo se, että mukit eivät ole aivan yhtä korkeat. Turquoise calms down ja Fresh start - näillä alkaa päivä mukavasti. Harmillisesti en koskaan tavoittanut sarjan keltaista ja oranssia mukia. Mitähän niissä lukee?
Rauhoittava ja piristävä muki, House, Prisma.

Näitä Martinexin Rakas-mukeja on varmasti monessa kodissa - ne ovat edullisia ja niitä on myynnissä useissa liikkeissä. Isännän muki on tuo sininen ja minun vaaleanpunainen, mutta minun omani on sinunkin omasi, joten saat lainata :)

Rakas-muki, Martinex.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti